Corona

Coronamaatregelen

Ontdek hier de coronamaatregelen die gelden in de Meetjeslandse kringloopwinkels

UPDATE

Na een paaspauze heropenen we vanaf dinsdag 27 april al onze Kringloopwinkels & brengpunten. Je moet geen afspraak maken om te komen winkelen of om spullen af te geven. We vragen jullie wel om de huidige coronamaatregelen te volgen zodat we veilig kunnen blijven kringlopen!

 

Actuele dienstverlening

  • De Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem & Lievegem  zijn open.
  • De brengpunten in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem zijn open. Let op: het brengpunt in Lievegem is tijdelijk gesloten.
  • De gratis ophaaldienst is actief. Stuur een mail naar dispatching@kwmeetjesland.be voor een ophaling.
  • De geplande huis-aan-huisinzamelingen van kledij i.s.m. de lokale gemeentebesturen gaan gewoon door. Je vindt de data op onze website >
  • Viva Velo is open. Meer info over onze fietsverhuur en fietsherstel vind je op de website >    

 

Openingsuren

Om het aantal klanten zoveel mogelijk te spreiden, blijft de Kringloopwinkel in Eeklo tijdelijk doorlopend open van 10:00 tot 18:00, van dinsdag t.e.m. zaterdag. Dit nog zeker t.e.m. 30 april.

De andere Kringloopwinkels zijn open van dinsdag t.e.m. zaterdag:
  • 10:00 - 12:30
  • 13:30 - 18:00

Behalve Assenede, die is enkel open op dinsdag & zaterdag.

Aan het woord

Aan het woord

“De diversiteit in mijn team is tegelijkertijd een uitdaging en een zegen. Het is verrijkend om daar elke dag mee aan de slag te gaan. Vast werk is zo belangrijk voor onze mensen. Als je hen dan ziet samenwerken en groeien, geeft dat tonnen energie.”
Krista - Instructeur Sorteerafdeling
“Ik ben blij dat ik na een hele moeilijke periode een kans kreeg in de Kringloopwinkel. Ik doe mijn werk graag en de sfeer onder de collega's is goed. ”
Anja - medewerker sorteerafdeling

Activiteiten

Nieuws

Kringloopwinkel Eeklo

Kringloopwinkel Eeklo opent opnieuw de deuren: "Groot succes"

- Reportage AVS - De Kringloopwinkel in Eeklo heeft vanmorgen opnieuw de deuren geopend. De Kringloopwinkels van het Meetjesland zagen het met de strengere maatregelen niet zitten om open te blijven en besloten twee weken geleden om te sluiten. Intussen werd een reservatiesysteem op poten gezet en vandaag voor het eerst uitgetest.

meer info

Joepie!

UPDATE - De Kringloopwinkel in Eeklo is open op afspraak! Boek jouw uurtje kringlopen hier. Vanaf dinsdag 27 april heropenen we al onze Kringloopwinkels.

meer info